Manjakani+Kapsul+Serbok+Buah+Gentel+Scrub+Sabun+MaskerManjakani

As-Salam Sis.

Latest PROMO Kaknur akan update dalam posting yg ini k. 100% Homemade by Kaknur Muslimahs and ader assistance dari Muslimah jgk afterall guidance 100% dari Kaknur sendiri. Ok jangan berlengah lg. Manjakani Kaknur jual ni dari GRED A Buat Mase ni 100% dari Turki dan Iran. I started jual Jamu tru emails dalam 2005, …rasenye ader yg kenal tapi hantar ke bank2 d KualaLumpur kikikik..orang mude2 X kenal.  Sebab memang X leh dok diam.. On and off sebab kije kan….dpt department sibuk mcm treasury Kaknur stop..department yg slow , Kaknur start semuler..hahaha. Ok jgn lengah lagi . Kaknur upload photo latest sahaje dlm posting ni k..

SINGLEBUY kene Whatsapp Kaknur. HOTDEALS boleh tgk dalam posting ni.  WHATSAPP KAKNUR 0133725000 (WANITA SAHAJA)

ATAU Whatsapp Kaknur utk LATEST HOTDEALS k.. Lap u..

NEW ITEM SABUN MANJAKANI SIREH SABUN SUAMBOREH DAN FOOTSCRUB yg memang besttt….tak mohonggg. Heeee…

 

OK yang ni lak…yang minat sgt2 dengan SABUN HOMEMADE kaknur….semuanya 90grm. Kalu kire harga Singlebuy Kaknur dh tulis siap tu..in total RM183. Tapi Kaknur bg diskaun RM170*b4 Poslaju ya. RM6sm RM10ss.      Semua guna Minyak Zaitun Minyak Kelapa Minyak Argan sikit Minyak Sawit kurang gune .. semua guna BIJI MANJAKANI ASLI YG REAL bukannnn serbok….GRED A..x campor gapo2. Lillahita’ala..Kaknur dh jual dr 2008 biji Manjakani ni…sampai  kann ader websites dlm Msia yang curiiii…gambar Kaknur.. Maklumlah duluuu X pandai…nak gune watermark …jadi org leh curi photo kita….buat mcm photo dia,…jual plak Manjakani jugak…tapi photo semuaaa Kaknur punye. Finally Kaknur amik direct importer,…bukan kedai runcit..ke..Mydin ke..semua no..no..no …and no…

OOOOOkaeiii….HOTDEALS TERBARU…ALL TYPES OF SABUN 90grm

Yang nak kawen,…prepare nak kawen. Nak kawen nak kurus…sbb nak try baju penantin kannn….Kaknur bagi tips….JAMINAN SEMINGGU KEMPIS PEROT.,..bawah hotdeal ni Kaknur forward k… #kurustanpaubat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Okay HOTDEALS LAGI…tgk satu2..Kaknur buat tu bertujuan.

 

Cara duduk dalam masa tempoh berpantang.

Cara duduk dalam masa tempoh berpantang.

 

 
Duduk semasa dalam tempoh pantang hendaklah dalam

 

 
keadaan bersimpuh agar punggung tidak kembang dan
 
rapat. 
 
Jangan duduk mengangkang/terkangkang.(maaf cakap…:) ) 
 
Jika boleh ambil sehelai kain sepanjang dua meter atau kain
 
batik yang belum dijahit tepi lalu ikat keliling simpul disisi 
 
peha supaya berjalan rapat.
 
manjakani
manjakani
Manjakani
Manjakani Kunyit Asam

PETUA RAWAT RAHIM BENGKAK SELEPAS BERSALIN









RAWAT RAHIM BENGKAK SELEPAS BERSALIN.

Ambil sekepal beras , halia dan jintan manis… Halia taddi diketuk dan dikeringkan. Tumbukkan lada hitam dan cengkih. Bahan-bahan ini diasingkan dan dimasukkan dalam kain. Kemudian balutkan pada perut setiap pagi dan petang selama tempoh berpantang.

Selain mengelakkan rahim membengkak, ia juga berupaya membuang angin dalam badan dan melancarkan peredaran darah. Boleh juga diamalkan selepas tempoh berpantang untuk mendapatkan perut dan pinggul yang cantik serta rahim yang sihat.

Notakakitangan:Petua ni kadang ikot kenegerian dan kebiasaan sesebuah keluarga keturunan. Ibu Hamil yg muder boleh lah tanye pd Kakak2/Makcik2 mengurut untuk kesahihan ok. Dorg lebih arif.
Sebagai contoh; serbok manjakani ditabur atas pad utk rawat pintu rahim,…..seperti kebiasaan sebelah nur, biji Manjakani diasah pd buntut lesung batu, dititip air seperti bedaksejuk,dan ditepek pada pintu rahim/utk mempercepatkan jahitan kembali pulih..

Ada jugak yang gunakan bijimanjakani utk merawat luka kencing manis,…atau dibuat minum rebusan…(which is which am not tht clear,..tp itulah petuanyer).

Infact,buat pasangan yg telah berkahwin tapi lewat utk mengandung disarankan pergi mengurut,dan selepas mengurut disyorkan makan manjakani, utk membersihkan aliran dalaman. Mengecutkan urat urat yg kembang,.. Tapi let the Makcik Urut advise further laa yer,…http://www.facebook.com/BuahManjakaniOnline

+Tips Kehamilan
+BUKU & E-BOOK PANDUAN MENGHADAPI KEHAMILAN
+PENJAGAANKESIHATAN DAN SENAMAN SEMASA MENGANDUNG

Manjakani Perapat Extra.

SORRY NOT AVAILABLE.
ONLY MANJAKANI ORIGINAL AVAILABLE

Manjakani Perapat Xtra

MESSAGE ME PRIVATELY IF PRIVACY MATTERS TO YOU.

150 pil (3 pill 3 kali sehari.)-terpulang kpd individu.
Jika tidak biasa,ambil sedikit dahulu..

Harga : RM8/= sekotak

Hanya dijual 1/2dozen(6kotak keatas).
Harga boleh dirunding.
PM/SMS/GMAIL/GTALK .-whatsapp


Penghantaran(Shipment for retail):

Via Poslaju. RM6.00(-500grm)..

Penghantaran(Shipment for +1kg):

To be confirm.

Berminat(Interested): To be contacted via SMS or Voice Call Miss Nur @ 012-634201

Email: mizznurssecret@gmail.com


Manjakani adalah suatu bahan dalam ramuan kewanitaan yang sudah sangat terkenal sejak dahulu kala karena khasiat dan kegunaanya. Hampir semua wanita di Timur Tengah, Mediteraanea, anak Benua India dan Semenanjung Malaya serta Indonesia sudah menggunakan ramuan Manjakani secara turun temurun untuk mempertahankan vitalitas dalam berumahtangga dan mengatasi keluhan kewanitaan.


Manjakani Perapat ini adalah ramuan manjakani pusaka turun temurun yang sebenarnya dan diramu oleh ahlinya sebagai pewaris dan penerus dari pakar formula kewanitaan tradisional yang sudah sangat terkenal itu.


Khasiat dan Kegunaan:-


1.Wanita yang menggunakan secara teratur Pil Manjakani Perapat akan selalu mendapatkan tubuhnya yang sehat segar terpelihara dan penuh vitalitas dalam berumahtangga.


Cara pemakaian: Dimakan pada pagi dan malam hari, masing masing 2 pil.


2.Menghilangkan rasa sakit menjelang dan semasa haid(senggugut).


Cara pemakaian: 3 hari menjelang masa haid, makan 3pil 3 kali sehari, sampai dengan masa haid selesai selesai. Selanjutnya makan seperti petunjuk no.1 secara teratur.

3.Melancarkan jalannya kencing, mengobati perut kembong/busung serta untuk memperindah dan mempertahankan bentuk tubuh agar tetap dalam kondisi sehat dan singset dan perut kemps.

Cara pemakaian: Dimakan 3 x sehari masing masing 2 pil.

4.Bagi kaum ibu yang baru melahirkan, Pil Manjakani Perapat sangat baik untuk merapatkan kembali otot-otot perut dan rahim.

Cara pemakaian: Dimakan 3 x sehari masing masing 5 pil selama 40hari, selanjutnya makan seperti petunjuk no.1 secara teratur.

5.Mengobati penyakit keputihan/pektay, menyegarkan bau badan, nafas serta vagina.

Cara pemakaian: Dimakan 3 x sehari 3 pil, sampai sembuh.

6.Mengurangi lendir dan bau yang tidak sedap.

7.Khusus bagi wanita terlambat bulan(bukan karena hamil).

Cara pemakaian: Dimakan 3 x sehari masing masing 5pil sampai menstruasi haid selesai. Untuk tidak terlambat bulan, dosis ini dianjurkan untuk dimulai 3 hari sebelum tanggal biasa/sebelumnya. Selanjutnya makan seperti petunjuk no.1.

8.Untuk kegunaan rahasia kaum wanita. Kegunaan ini dimaksud untuk menjauhkan kaum wanita dari penyakit keputihan, serta merapatkan kembali otot rahim dan otot intim sehingga memberikan kepuasan sempurna dalam berumahtangga.

Cara Pemakaian: Tempatkan 1 pil sampai di rahim/otot intim pada pagi hari selama mungkin sampai masa ke tandas, kemudian bersihkan kembali. Khasiat dari penggunaan ini sudah dapat dirasakan pada petang atau malam harinya. Pemakaian cara ini dapat diulang setiap 2-3 hari sekali.


MAL08091445T
Formula Herba Semulajadi
Manufactured by:CV.TIGA AJA SAFIRA Tangerang-Indonesia
Distributed by:ATIKA BEAUTY HOUSE,Kuala Lumpur.